ELF Development A/S søger Senior Financial Controller

Brænder du især for faglige udfordringer, og kan du se dig selv i en virksomhed, hvor professionalisme, kvalitet, troværdighed og passion er nøgleord i måden at arbejde på. – Så kan det være, at det næste skridt i din karriere er en stilling som Senior Financial Controller hos ELF Development A/S.

Du får en alsidig hverdag

Som Senior Financial Controller bliver du en del af et energisk og dynamisk miljø, hvor der uddelegeres et stort ansvar. Du vil referere direkte til virksomhedens CFO. Som Senior Financial Controller får du ansvaret for konsolidering og rapportering af ELF Development A/S samt for at drive og udarbejde koncernens eksterne regnskab i henhold til DK GAAP.

Det forventes, at du går forrest, og at du sikrer ’best-in-class’-processer, hvad angår at drive regnskabsprocesserne frem til mål. Du er den interne ekspert på skat og moms, og du sikrer, at alt regnskabs- og rapporteringsmateriale fortsat og kontinuerligt lever op til alle gældende krav. 

Du vil til stadighed opleve nye faglige udfordringer i dine arbejdsopgaver, da forretningen løbende udvikler sig og vokser.

Du brænder for at arbejde med:

 • At strukturere, opbygge og drive hele processen vedr. den månedlige, kvartalsvise og årlige  konsoliderings- og rapporteringsproces
 • At foretage financial controlling samt optimering af moms og skatteområdet
 • At drive processen med udarbejdelse af årsregnskaber, herunder forberedelse og udarbejdelse af skat, samt at forberede bestyrelsesmateriale
 • At udarbejde og vedligeholde regnskabspolitikker, inkl. transfer pricing-dokumentation
 • At sikre compliance i henhold til gældende lovgivning
 • At løse diverse ad hoc-opgaver eller projekter af driftsmæssig karakter eller opgaver, der stiller krav til specifik regnskabsteknisk viden
 • At sikre fornuftig dialog med ejere og øvrige interessenter.


For at få succes i rollen har du:

 • En uddannelse som cand.merc.aud., HD (R) eller lignende
 • Erfaring som revisor og evt. kendskab til ejendoms- eller projektudviklingsbranchen fra kundesiden
 • Alternativt allerede ”lavet skiftet ud af revision” og har et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Indgående kendskab til koncernregnskab, inkl. skat, moms/splitmoms, samt igangværende arbejder
 • Stærke IT-kompetencer og erfaring med ERP-systemer, gerne Navision eller Microsoft Dynamics 365 Business Central
 • En stærk faglig orientering og stor interesse for at sætte dig ind i nye områder og processer og få dem implementeret
 • En stræben efter kontinuerligt at levere et produkt af høj kvalitet
 • Stærke sprog- og formidlingskompetencer på dansk og engelsk, mundtligt såvel som skriftligt.

 

Om os 

ELF Development er en privatejet virksomhed, som udvikler og opfører ejendomsprojekter til ejerboligmarkedet. Herudover opbygger, driver og udvikler vi en portefølje af udlejningsejendomme, primært beliggende i Storkøbenhavn. Vi er 31 medarbejdere og vores ejere deltager i driften af virksomheden, hvilket bidrager til familiefølelsen og oplevelsen af at arbejde mod samme mål. Vi har et godt sammenhold og en god ånd, og på spørgsmålet ’Hvor tilfreds er du med din arbejdsplads’ i vores seneste trivselsmåling fik vi en score på 8,4 ud af 10.

Tiltrædelse

Snarest muligt

Kontakt

Basico håndterer ansøgnings-processen på denne stilling og du bedes derfor ansøge via linket nedenfor.

Om ELF Development 

ELF Development er et familieejet ejendomsudviklingsselskab med projekter i Danmark og Sverige. I ELF Development brænder vi for at skabe velfungerende bykvarterer og veldesignede kvalitetsbyggerier. Vi har mange års erfaring inden for ejendomsbranchen, en solid økonomi og står bag en række markante boligprojekter, bl.a. Amager Strandpark og IrmaByen, med mere end 1.000 moderne og funktionelle boliger. Vi er 31 dygtige medarbejdere med base i Hellerup, og vi favner hele værdikæden fra investering, udvikling og byggeri til økonomi, jura, salg og marketing. Vi har en uformel omgangstone, en flad organisationsstruktur og korte beslutningsveje.