05 feb 2020

Kvalitetsbyggeri, fællesskab og mangfoldighed – flere og flere finder drømmeboligen i IrmaByen

IrmaByen er Rødovres nye, levende bykvarter, som tager form netop dér, hvor Irmas domicil havde til huse indtil 2012. I dag indbyder IrmaByen til fællesskab og nye historier – med et navn, der holder liv i fortiden.  Selvom mange af IrmaByens boliger er overdraget til deres nye beboere, er det stadig muligt at få fingre i sin drømmebolig i det fortsat voksende bykvarter i Rødovre.

IrmaByen er i dag et så veletableret bykvarter, at de i alt 135.000 m2 allerede huser mere end 1.300 beboere fordelt på unge par, børnefamilier, singler og seniorer. Denne mangfoldighed har blandt andet grobund i, at ikke to byggerier i IrmaByen er ens. Hvert byggeri har herimod sine helt egne kvaliteter og er boligtypemæssigst fordelt på alt fra parcelhuse og rækkehuse til andels-, ejer- og lejelejligheder.

Diversitet, fællesskab og rummelighed

Ejendomsmæglerduoen Martin Enemærke og Tina Guldbæk, der har ansvaret for projektsalget af IrmaByen, fortæller, at der i IrmaByen findes en helt særlig diversitet og rummelighed, som ellers sjældent opstår i nyetablerede bykvarterer.

Martin og Tina understreger, at IrmaByen allerede nu fremstår som en fuldendt bydel, der indbyder til fællesskab og et helt ekstraordinært naboskab. Beboerne samles om et hav af forskelligartede aktiviteter og arrangementer. Her kan blandt nævnes IrmaByens barselscafé, løbehold, cykelture, fællesspisning og seniorrejser. Hertil kommer alle grundejerforeningens hyggelige events, som eksempelvis tæller loppemarked, halloween og julefest.

Stadig muligt at finde sin drømmebolig

Martin og Tina fortæller, at interessen for IrmaByens boliger har været overvældende. De to mæglere er for alvor blevet klar over, at borgerne i og omkring Rødovre har sukket efter et bykvarter med de boliger, der nu kan tilbydes i IrmaByen.

Mange af boligerne i IrmaByen er allerede afsat, men der er stadig rig mulighed for at finde sin drømmebolig i bydelen.

På nuværende tidspunkt er der åbent for salg af både andels- og ejerlejligheder. Her fremhæver Martin og Tina særligt de unikke ejerlejligheder, der går under navnet Parkkanten.

IrmaByens bedste beliggenhed

Tina påpeger, at Parkkanten har IrmaByens absolut bedste beliggenhed med den skønne udsigt til Den Grønne Kile, som er IrmaByens helt egen charmerende park. Stuelejlighederne er hævet i niveau, så selv i stueplan kigger du direkte ned i parken og fornemmer, at naturen bevæger sig ugeneret ind i de lyse rum. Beliggenheden tilfører boligerne en stemningsfuld ro, på trods af at den pulserende storby udfolder sig ikke langt fra IrmaByen.

Martin tilføjer, at de store altaner er endnu et gode ved Parkkantens rummelige boliger. Allerede fra tredje sal har beboerne en fantastisk udsigt ind over København.

Over 50% af lejlighederne er afsat

IrmaByens mangfoldighed gør sig også gældende i Parkkanten. Martin fortæller, at på nuværende tidspunkt tæller køberne i Parkkanten alt fra den nyetablerede børnefamilie, der drømmer om en tryg hverdag, til seniorerne, hvor kræfterne ikke længere rækker til det store hus og den tidskrævende have.

Der er ca. 40 ledige boliger tilbage af de i alt 98 lejligheder i Parkkanten. Dette er lejligheder med både tre og fire værelser – og hvis man er hurtig, kan man endda få fingre i én af de eksklusive penthouselejligheder på toppen af Parkkanten.

IrmaByen kort fortalt

IrmaByen tager form i Rødovre på Irmas gamle domicilområde. Selvom IrmaByen kun befinder sig 8,8 km fra Københavns Rådhusplads, findes der den nærhed, tryghed og det fællesskab, som er kendetegnende for livet uden for byen.

IrmaByen udfolder sig på hele 135.000 m2, og når bykvarteret står færdigopført, vil det huse ca. 3000 beboere fordelt på omkring 1000 eksklusive boliger.

Lige nu er der åbent for salg af boliger i Stempelhusene og Parkkanten.

Værd at vide om Parkkanten

  • 98 lejligheder (ca. 40 ledige lejligheder)
  • 88-155 m2
  • Stuen – 6. sal
  • Åbent hus i den flotte prøvebolig onsdage kl. 17-18 og søndage kl. 11-12
  • Book en personlig fremvisning på  tlf. 36 70 80 00