[sc_post_date]

ELF Development afleverer sidste etape af IrmaByens succesfulde andelsboligprojekt

Sidste etape af Stempelhusene er afleveret til andelshaverne, hvilket markerer afslutningen af IrmaByens succesfulde andelsboligprojekt.

I februar afleverede ELF Development sidste etape af Stempelhusene. Nøgleoverdragelsen forløb over al forventning, og 42 boliger blev overdraget til nye, spændte andelshavere, der straks påbegyndte indflytningen i deres nye hjem. De sidste to penthouseboliger er ligeledes solgt og byder sine beboere velkommen 1. april.

For hver dag, der går, tager IrmaByen mere og mere form, i takt med at beboerne falder godt på plads i deres nye hjem. IrmaByen huser i dag cirka 2.000 beboere, mens det om få år, når det er fuldt udbygget, forventes at blive hjem for cirka 3.000 beboere. Sidste etape af Stempelhusene markerer ELFs 11. udsolgte og afleverede projekt i IrmaByen og lige om hjørnet ligger afleveringen af 20 rækkehuse i Plantagerækkerne, hvor ELF ligeledes snart kan melde udsolgt. Og interessen er fortsat stor. Ved salgsstarten på IrmaByens sidste ejerlejligheder i Espeporten, oplevede ELF så stor interesse, at hjemmesiden simpelthen gik ned. 

”Selvom jeg ikke har været ombord fra starten, er jeg meget stolt af at se, hvordan alle medarbejderes, entreprenørers og underle- verandørers indsats over de seneste seks år betyder, at vi allerede inden fuldendelse af området har realiseret visionen om at skabe ét af Storkøbenhavns mest attraktive og populære boligområder,” siger CEO hos ELF Development, Jan Kristensen.

På nuværende tidspunkt er der kun to ledige byggefelter tilbage i IrmaByen, og her er byggeriet allerede i gang. I løbet af 2022 vil ejerlejlighederne i Espeporten, beliggende lige ud til Espelunden, stå færdige, mens byggefelt 1, som både skal rumme lejeboliger, forretninger og liberalt erhverv, forventes færdigopført i 2023.

Fakta om Stempelhusene
Afleveringen af Stempelhusenes sidste etape markerer afslutningen af IrmaBy- ens succesfulde andelsboligprojekt. Projektet består af to selvstændige an- delsboligforeninger, som er opdelt i to etaper. Hver etape består af to punkt- huse, hvor den første forening (Stem- pelhusene I) blev afleveret i september sidste år og sidste forening (Stempelhu- sene II) blev afleveret medio februar i år. De fire punkthuse ligger i IrmaByens nordlige del og er tegnet af Arkitema Ar- chitects. Bebyggelsens punkthuse løf- ter sig i højden med seks boligetager i hvert hus. Tilsammen består de to an- delsforeninger af 88 lejligheder, hvoraf de otte er penthouseboliger med tilhø- rende tagterrasser.  

For mere information

Jan kristensen, CEO, ELF Development, tlf.: 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06