[sc_post_date]

ELF Development melder udsolgt i Kgs. Lyngbys nye, svanemærkede bykvarter

Knap et år før de sidste beboere flytter ind, kan ELF melde udsolgt i det svanemærkede projekt, Trongården, som opføres i Kgs. Lyngby. Allerede nu summer Trongården af liv og fællesskab blandt beboerne, og i sommeren 2022 står ELFs første udviklingsprojekt nord for København færdigopført som endnu et helstøbt bykvarter i rækken.

Over de seneste år har ELF udviklet 24.000 m2 omkring Dyrehavegårds Jorder til det nye bykvarter, Trongården, bestående af i alt 187 boliger. I sommeren 2020 flyttede Trongårdens første beboere ind, som lige siden har været med til at transformere og forme området til et mangfoldigt og helstøbt bykvarter. Trongården består af 120 ejerboliger i form af række- og klyngehuse samt 67 lejeboliger, som ELF solgte til BlackRock Real Assets i foråret 2021. I øjeblikket er der ekstra livlig aktivitet på byggepladsen, da sidste etape er under opførelse. Hele kvarteret forventes færdigopført i august 2022, hvor de sidste beboere flytter ind og hermed fuldender Trongården.

”Med nærhed til både Kgs. Lyngby og København, smuk natur, god infrastruktur, foreningsliv og institutioner er Trongården et stærkt eksempel på et attraktivt og bæredygtigt bykvarter, som rammer lige i hjertet af efterspørgslen. Dette kommer virkelig til udtryk, når vi, knap et år før de sidste beboere flytter ind, allerede er i mål med salget af alle 120 ejerboliger. Det er vi utroligt tilfredse med, idet netop helstøbte bykvarterer, som er er bygget med tanke på livskvalitet for både beboere og omverdenen, er vores absolutte fokus for fremtiden”, fortæller CEO hos ELF, Jan Kristensen.

ELF står ligeledes bag IrmaByen i Rødovre – et andet utroligt vellykket og populært projekt. Her har ELF transformeret Irmas gamle domicil til en helt ny, 135.000 kvadratmeter stor bydel. Ligesom i Trongården, har interessen for IrmaByen været enorm, og også her har ELF måtte melde udsolgt allerede før fuldendelsen af flere af delområderne. Når IrmaByen i 2023 er fuldt udbygget, vil bydelen huse ca. 3.000 beboere.

Fakta om Trongården
I yderkanten af Dyrehavens Jorder rejser TRONGÅRDEN sigsom en del af en større udvikling af Kgs. Lyngbys østlige del, hvor boliger og rekreative områder blander sig med erhverv, forskning og innovation.

TRONGÅRDEN består af 187 boliger fordelt på både ejer-og lejeboliger i smukke, arkitektoniske linjer med plads til mange af livets faser. Bag byggeriet, som er tegnet af Arkitema Architects, står ELF Development, mens HHM har hovedentreprisen.

For mere information

Jan kristensen, CEO, ELF Development, tlf. 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06