[sc_post_date]

ELF sælger 164 nyopførte boliger i Herlev til AXA IM Alts

Blot få måneder efter salget af Frimærket i Herlev til AXA IM Alts på vegne af klient, har ELF Development netop gennemført salget af endnu en boligudlejningsejendom til samme investor. Denne gang er der tale om Den Grønne Fatning, som udvikleren ligeledes selv har udviklet, opført og udlejet.

ELF Development har udviklet og opført Den Grønne Fatning i Herlev; 27.000 m2 fordelt på 164 lejeboliger, 45 ungdomsboliger og 37 ejerboliger og opkaldt efter den glødelampefabrik, som havde til huse på grunden frem til 1988.

Efter godt to år på egne bøger har ELF solgt de populære lejeboliger til AXA IM Alts, som overtager ejendommen pr. 1. juni 2021. Cushman & Wakefield | RED har rådgivet ELF i salgsprocessen.

”Vi er meget stolte af salget af endnu en egenudviklet boligudlejningsejendom til AXA IM Alts. Igen er jeg nødt til at fremhæve vores stærke organisation, som alle hver især har bidraget til succesen og understreger, at vi har kompetencerne til at varetage hele værdikæden. Vores kerneforretning er udvikling til privatmarkedet, men årets tre investorsalg er udtryk for et forretningsområde, som vi gerne vil bygge videre på i fremtiden, som supplement til udvikling og salg af ejerboliger,” siger CEO hos ELF Development, Jan Kristensen.

Populære boliger i grønt smørhul

ELF erhvervede den første byggejord på Hørkær i Herlev i 2016 og efter køb af den tilstødende grund i 2017 påbegyndtes byggeriet, som stod færdigt i 2019.

I samarbejde med Mangor og Nagel har ELF udtænkt Den Grønne Fatning med de charmerende københavnske brokvarterer i tankerne. De fire bygningskroppe er udformet i forskellige højder, materialer og overflader som en slags patchwork, der slynger sig om det lukkede grønne gårdmiljø. Et unikt arkitektonisk tvist er de helt særlige byhaver i første sals højde, som forbinder de forskellige bygninger og lægger op til fællesskab og nærvær mellem beboerne.


For mere information

Jan kristensen, CEO, ELF Development, tlf.: 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06