[sc_post_date]

ELF sælger 90 nyopførte boliger i Herlev til international investor

Efter vellykket udvikling af den tidligere posthusgrund og succesfuld udlejning af de nyopførte boliger, har ELF Development netop solgt Frimærket i Herlev til international investor. 

ELF Development har i samarbejde med Oliver Grundahl Architecture udviklet og opført Frimærket i Herlev; 90 lejeboliger og et erhvervslejemål på Herlevs tidligere posthusgrund – i alt 8.011 m2. 

Under et år efter aflevering af de nye boliger til deres nye lejere har ELF Development nu solgt ejendommen til international investor, som overtager ejendommen pr. 1. april 2021. Cushman & Wakefield | RED har rådgivet ELF i salgsprocessen.

”Jeg er meget stolt af, hvad organisationen har udrettet med Frimærket. For fire år siden købte vi et nedlagt postkontor. Siden da har alle medarbejdere med hver deres kompetencer bidraget til successen. Alle har været involveret i enten udviklingen, byggeriet, udlejningen eller ultimativt salget af Frimærket. Det er teamwork, når det er bedst,” siger CEO hos ELF Development, Jan Kristensen og tilføjer ”naturligvis skal der også lyde en stor tak til vores leverandører og samarbejdspartnere, som har leveret en solid indsats og været med til at gøre det hele muligt.” 

En gennemført succes

Herlevs postkontor lukkede i 2013 efter 59 års virke og ELF Development erhvervede det nedlagte postkontor af Herlev Kommune i 2017. I samarbejde med Herlev Kommune og Oliver Grundahl Architecture udarbejdede ELF Development et lokalplanforslag om transformation af området til et nyt boligområde. Lokalplanen blev endeligt vedtaget i juni 2018 og kort efter ligeledes byggetilladelsen og transformationen af det historiske postkontor kunne påbegyndes. 

Efter nedrivning af den gamle bygning i 2018, igangsattes byggeriet i januar 2019 og et år efter lød startskuddet til udlejningen af de i alt 90 nyopførte lejligheder i Frimærket. Ved den officielle udlejningsstart besøgte mere end 250 potentielle lejere det første åbne hus. På trods af et 2020 præget af Covid-19 kunne ELF Development melde Frimærket stort set udlejet på godt et halvt år og inden den sidste aflevering i juli 2020. Frimærket summer nu af liv fra de unge par, børnefamilier og seniorer, der er flyttet ind i de topmoderne rammer på den historiske posthusgrund, som nu føres videre på internationale hænder.

For mere information

Jan kristensen, CEO, ELF Development, tlf.: 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06