07 maj 2020

Flot salgsstart på Plantagerækkerne i IrmaByen

Som det sidste rækkehusprojekt i IrmaByen opfører ELF Development 20 gedigne rækkehuse, der går under navnet Plantagerækkerne. Byggeriet er allerede igangsat og i sidste uge gik salgsstarten, som på få timer resulterede i reservationer på 25% af rækkehusene.

Længst mod nord i IrmaByen opfører ELF Development et nyt boligbyggeri, der går under navnet Plantagerækkerne. Byggeriet vil bestå af 20 unikke rækkehuse, der fordeler sig på fire forskellige boligtyper i fire rækker med fem rækkehuse i hver. Boligerne får en naturskøn beliggenhed midt i det spirende fællesskab i IrmaByen, der i dag huser mere end 1.300 beboere. Rækkehusene tager form på det nordligste grundstykke i IrmaByen og bliver herved et en del af IrmaByens afslutning længst mod nord.

”Det har været en spændende rejse at være med til at omdanne Irmas gamle industrigrund til et selvstændigt, sammenhængende og levende bykvarter over de seneste fem år,” siger Ludvig Find, CEO hos ELF Development. ”Plantagerækkerne bliver en flot afslutning mod Espelunden og vi glæder os til at byde velkommen til endnu 20 beboere og familier i IrmaByen til næste år.”

Plantagerækkerne opføres i mørkebruge tegl i et enkelt, arkitektonisk udtryk og har afsæt i principperne fra Nordic Built Charters 10 punkter, der sikrer et design med bæredygtige løsninger i et helhedskoncept. Plantagerækkerne er tegnet af Arkitema Architechts, mens det har AB Clausen tilknyttet som ingeniør og opføres af Jönsson Entreprise. Nybolig Rødovre – Martin Enemærke A/S står for salget af rækkehusene. Opførelsen af de i alt 2.900 m2 er allerede igangsat og forventes afsluttet i juni 2021.

Plantagerækkernes online salgsstart gik i luften fredag morgen, hvor de første reservationer begyndte at tikke ind. Her havde køberne mulighed for at sidde hjemme foran computeren og reservere familiens kommende hjem i ro og mag. I søndags inviterede mæglerne alle interesserede indenfor i Kaffetårnet til den fysiske salgsstart. Her besvarede mæglerne spørgsmål, guidede de fremmødte og hjalp med reservationerne, mens der naturligvis blev sørget for god afstand mellem de fremmødte og overholdelse af alle Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

”Der har været stor interesse for de nye rækkehuse og med 25% reserveret har det resulteret i en flot salgsstart” siger salgschef hos ELF Development, Marianne Pfeifer og understreger, at byggeriet forløber planmæssigt. ”Vi har netop støbt fundamenter til to af boligtyperne, så der er stor aktivitet på byggepladsen såvel som på Plantagerækkernes salgsside.”

For mere information

Ludvig Find, CEO, ELF Development, tlf.: 28 59 6250
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06