[sc_post_date]

Første Skoledag i Irmabyen

Som en gestus for at hjælpe fællesskaberne lidt på vej, ønskede vi i sidste uge IrmaByens skolebørn god første skoledag med en goodiebag, balloner og en konkurrence om is til deres nye klasse.

Sidste torsdag var en stor dag for de skoleparate børn i IrmaByen. De stod klar med pakkede skoletasker, smurte madpakker og sommerfugle, der susede rundt i maverne. 

Mange af børnene lagde vejen forbi Kaffetårnet sammen med deres forældre på vej til første skoledag. Her fik de balloner og goodiebags fyldt med overraskelser, mens de fik ønsket hinanden en god første skoledag.  Endnu en gang blev det tydeligt, at IrmaByen allerede er en veletableret bydel med et levende fællesskab. 

1300 mennesker er allerede flyttet ind i Rødovres nye bydel og flere er på vej. Med stoleeventen forsøger ELF at knytte bånd mellem de mange nye borgere i bydelen. IrmaByen byder på stor diversitet og ELFs ambition er  at hjælpe fællesskaberne lidt på vej, så borgerne kan mødes og få relationer på tværs. Denne dag havde ELF allieret sig med nyboligs Martin Enemærke, som står for salg af ELFs boliger i IrmaByen.

”Vi vil gerne gøde vandene, men når det er sagt, er fællesskabet nærmest eksploderet i IrmaByen. De nye borgere er i samme båd og jeg har oplevet, at naboerne nemmere falder i snak med hinanden. Nærmest fra dag ét af. Man kan ikke gemme sig bag ligusterhækken, som i et sølvbryllupskvarter og derfor ser vi alt lige fra bogklubber, løbeklubber og andre fællesskaber i IrmaByen. Det har været spændende at følge det fra sidelinjen,” siger Nyboligs Martin Enemærke til Rødovre Lokalnyt, om også var på pletten.

ELF havde til lejligheden arrangeret en lille fotokonkurrence med billeder fra børnenes første skoledag. Vinderen af konkurrencen afsløres 28. august og præmien er is til hele barnets nye klasse.


For mere information

Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06