[sc_post_date]

IrmaByens sidste rækkehusprojekt, Plantagerækkerne, er udsolgt

Det seneste år er det gået stærkt i IrmaByens nordligste del. På under et år er IrmaByens sidste rækkehusprojekt, Plantagerækkerne, udsolgt, og nu venter de nye, forventningsfulde ejere i spænding på at flytte ind og tage del i IrmaByens spirende fællesskab.

Ligesom ved salget af IrmaByens Stempelhusene samt dele af Parkkanten, har ejendomsmægler Martin Enemærke fra Nybolig Rødovre været ansvarlig for salget af Plantagerækkerne. Da salgsstarten gik i begyndelsen af maj 2020, var interessen for Plantagerækkerne så stor, at 25% af rækkehusene på få timer blev reserveret. I dag er det tydeligt, at Nybolig Rødovres ihærdighed og vedholdenhed i salgsprocessen har båret frugt, når der på under et år efter salgsstart kan meldes udsolgt i Plantagerækkerne.

Plantagerækkerne er IrmaByens sidste rækkehusprojekt og består af 20 unikke rækkehuse fordelt på fire forskellige boligtyper i fire rækker med fem rækkehuse i hver. Den ene boligtype opføres i to plan, mens tre af boligtyperne opføres i hele tre plan, hvoraf flere er udstyret med en unik tagterrasse. Plantagerækkerne opføres i mørkebruge tegl i et enkelt, arkitektonisk udtryk og er tegnet af Arkitema Architechts, mens AB Clausen er tilknyttet som ingeniør og Jönsson Entreprise har hovedentreprisen.

Boligerne opføres på det nordligste og naturskønne grundstykke i IrmaByen og afslutter dermed IrmaByen længst mod nord, direkte ud til områdets grønne åndehul, Espelunden. I dag huser IrmaByen omkring 2.500 beboere, men når området om et par år er fuldt udbygget, vil den nye bydel huse cirka 3.000 beboere i de i alt cirka 1.000 nyopførte boliger.

For mere information

Jan kristensen, CEO, ELF Development, tlf.: 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06