ELF Development A/S søger Marketing Manager

Multichannel Marketing – Central rolle med spændende udviklingsmuligheder i solid vækstvirksomhed

Som Marketing Manager hos ELF Development bliver du ansvarlig for alle strategiske og operationelle marketingaktiviteter vedrørende ELF Developments brand samt deres individuelle boligudviklingsprojekter. Det bliver din fornemmeste opgave at sikre udvikling og produktion af materialer og content til alle kanaler som websites, sociale medier, brochurer, flyers, events etc.

Du får reference til den administrerende direktør og vil arbejde tæt sammen med salgsafdelingen og øvrige stakeholders på tværs af organisationen.

Af arbejdsområder kan nævnes:

  • Tage del i udviklingen af den overordnede brandingstrategi for ELF Development (identitet, vision, værdier, storytelling)
  • Definere behovet for markedsdata og iværksætte analyser
  • Udvikling af strategier for profilering af de enkelte projekter
  • Udarbejdelse af action planer og eksekvering af markedsførings- og brandingaktiviteter
  • Udvikle det digitale område med fokus på bla. SoMe
  • Projektledelse af en række opgaver inden for marketing samt på tværs af organisationen
  • Varetage og videreudvikle kontaktfladen ud mod eksterne leverandører og samarbejdspartnere
  • Deltage i opbygningen af en marketingafdeling

 

Du kommer fra en lignende stilling med minumum 5 års erfaring fra en marketingafdeling, hvor du har arbejdet med corporate communication, digital marketing, SoMe, events og gerne POS-materiale. Du har beskræftiget dig med både BtB og BtC, og din erfaring kan være relateret til ejendomsbrachen samtidig med, at du har en naturlig intresse for boligen og de nyeste trends og tendenser, der rører sig på markedet

Du har en relevant videregående uddannelse f.eks. som cand.merc inden for marketing, kommunikation eller lignende. Afgørende er dog din praktiske erfaring og dokumenterede resultater fra en lignende stilling.

Som person er du relationsskabende med en høj energi og du evner at holde mange aktiviteter i luften på én gang. Du er en fremragende kommunikator både mundtligt og skriftligt, på dansk og engelsk, samtidig med, at du tænker kreativt og kommercielt. Du har en åbensindet tilgang og er samtidig ikke bleg for at tage hænderne i dejen. Dertil har du et værdisæt, der vægter kvalitet, etik og bæredygtighed højt.

ELF Development tilbyder den rette kandidat en attraktiv og udfordrende stilling med gode personlige og faglige udviklingsmuligheder i takt med at virksomheden vækster og marketingafdelingen udvides.

Arbejdssted: Hellerup

Vil du vide mere om virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Unique Human Capital, Account Director Peter Juul på M: +45 40 31 99 29 eller Research Consultant, Jeanne Dederding på M: +45 28 74 58 71.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Send din ansøgning her

ELF Development A/S søger Garanti- og servicemedarbejder

Har du lyst til at være en del af ELF Developments stærke team og dermed arbejde i en inspirerende og dynamisk organisation, så se her:

Titel
Garanti- og servicemedarbejder

Reference til
Garanti- og servicechef Ulla Høyberg Damgaard Rømer

Domicil
Strandvejen 70, 1. – 2900 Hellerup

Ansvarsområder
Håndtere ELFs forpligtelser og krav i forhold til kunder og entreprenører under og efter aflevering af boliger samt i forbindelse med 1- og 5-årsgennemgange.

Opgaver
Deltage i gennemgange af boliger med kunder/beboere.
Sikre hurtig og effektiv opfølgning på fejl- og mangler, herunder foretage registreringer og varetage fornøden mailkorrespondance.
Koordinere udbedring af fejl- og mangler med kunder/beboere og entreprenører.

Erfaring
Erfaring fra byggebranchen eller ejendomsbranchen – gerne som håndværker, entreprenør eller rådgiver.

Uddannelse
Teknisk/praktisk faguddannelse, konstruktør – eventuelt arkitekt eller ingeniør. Praktisk erfaring vil blive vægtet højt.

Øvrige kompetencer
Gode kommunikative egenskaber. Dansk beherskes i skrift som tale. Kendskab til engelsk en fordel.
MS Office beherskes til fulde. Gerne kendskab til C-WEB og Ajour.

Arbejdstid
Som udgangspunkt fuldtidsstilling, men reduceret tid en mulighed.

Løn mv.
Attraktiv gagepakke, der modsvarer de stillede krav.

Tiltrædelse
Snarest mulig.

Kontakt:
Ansøgning sendes pr. mail til Ulla H. D. Rømer: uhdr@elfdevelopment.dk.

Såfremt der måtte være spørgsmål til stillingen kan Ulla kontaktes enten på ovenstående mail eller på telefon 22 72 30 24.

Om ELF Development
ELF Development A/S er en familiejet virksomhed, der overordnet set har to forretningsområder; udvikling af ejendomsprojekter og udvikling samt administration (udlejning) af egen ejendomsportefølje. Udviklingsprojekterne er primært baseret på boliger, der sælges enten enkeltvis til private købere, samlet til professionelle investorer eller til egen portefølje. Geografisk er ELFs forretningsaktiviteter primært koncentreret omkring København. ELF har gennem årene leveret solide resultater. I 2017 blev årets resultat efter skat 211 mio.kr. og ved årets udgang udgjorde egenkapitalen 462 mio.kr svarende til en soliditet på 29%. ELF beskæftiger pt. omkring 30 medarbejdere. ELF drives ud fra værdierne Professionalisme, Kvalitet, Troværdighed og tillid samt Ansvarlighed.