[sc_post_date]

Splinternye rækkehuse i Kgs Lyngby er et hit hos kvalitetsbevidste købere

I Dyrehavens baghave skyder det helt nye bykvarter, Trongården, lige nu op af jorden. Trongården er Kgs Lyngbys nye, levende byområde, der kan bryste sig af en idyllisk placering midt i det grønne – ikke langt fra storbyens puls.

I Trongården opføres moderne, svanemærkede og eksklusive rækkehuse i både ét- og to plan.

Over 50% af Etape 1 er allerede afsat

Trongårdens velindrettede boliger er splinternye og vedligeholdelsesfrie, hvilket allerede har tiltrukket en bred vifte af købere.

Siden salgsstarten blev skudt i gang, har 24 forventningsfulde par og familier allerede købt sig ind i Trongårdens Etape 1, og flere har reserveret én af de i alt 47 lækre rækkehuse.

En tryg hverdag i fællesskabet

Ejendomsmæglerduoen Anette Uttenthal og Jesper Strøm fra Lokalbolig har ansvaret for projektsalget af Trongården. De fortæller, at køberne tæller alt fra seniorer, hvor kræfterne ikke længere rækker til en stor og tidskrævende have, til nyetablerede børnefamilier, der drømmer om en tryg hverdag med institution, skole og gymnasium lige rundt om hjørnet.

“Efterspørgslen efter nyere rækkehuse i Kgs Lyngby og omegn er stor. Vil man bo i Kgs Lyngby, og drømmer man om et nyopført, eksklusivt rækkehus, får man utroligt meget bolig for pengene i Trongården. “ Jesper Strøm LokalBolig Lyngby-Virum

Diversiteten blandt køberne har fra begyndelsen været et mål, da den klare vision med Trongården er at etablere et byområde, hvor alle generationer trives i en tryg hverdag og nyder godt af det spirende fællesskab.

“I Trongården køber man sig først og fremmest ind i en nem og vedligeholdelsesfri bolig, men man køber sig også ind i et spirende fællesskab.” Anette Uttenthal Lokalbolig Projekt.

Stor efterspørgsel efter nye rækkehuse

Anette Uttenthal og Jesper Strøm var begge klar over, at der lige nu er stor efterspørgsel efter nyopførte rækkehuse med beliggenhed nord for København, men de fortæller, at salget i Trongården alligevel er forløbet over al forventning. Især de helt store rækkehuse i to plan og rækkehusene med tagterrasse har vist sig at være en kæmpe succes. Netop disse boligtyper vil der blive frigivet flere af, når den nye Etape 2 går i luften til foråret.

Som pioner er du sikret den bedste pris

Med det antal købere, der allerede er opskrevet til de store ét-plans-rækkehuse i Etape 2, har Anette og Jesper en klar forventning om, at der ligeledes vil være rift om boligerne i Trongårdens Etape 2. Der vil være en anelse flere kvadratmeter i spil i den nye etape, men de fleste boligtyper vil gå igen på tværs af de to etaper.

Anette og Jesper understreger dog, at priserne i Etape 2 vil undergå en niveaustigning i sammenligning med Etape 1. Derfor kan man som køber lige nu nå at gøre et rigtig godt køb i Etape 1, inden Anette og Jesper melder udsolgt.

VÆRD AT VIDE OM TRONGÅRDEN

Trongårdens Etape 1 og 2 består af eksklusive og velindrettede rækkehuse, som er fordelt på flere forskellige boligtyper. Boligerneer enten indrettet i ét- eller to plan og er alle kendetegnet ved gennemtænkte planløsninger og skønne udendørs oaser.

Trongårdens Etape 1 er i salg netop nu, mens Trongårdens Etape 2 har salgsstart i februar 2020.

OPLEV TRONGÅRDENS BOLIGER

  • Åbent hus hver onsdag kl. 16-17 og søndag kl. 13-14
  • Trongårdens prøvebolig står klar i begyndelsen af februar 2020
  • Book en personlig fremvisning hos LokalBolig på telefon 43 58 23 33

BILLEDE: Mæglerduoen Anette Uttenthal og Jesper Strøm i Trongårdens showroom, hvor man kan få et godt indtryk af de kommende boliger, både hvad angår strørrelse, materialer og det omkringliggende område.

For yderligere information

Lokalbolig (book en fremvisning): 43 58 23 33

Mette-Loise Meng, PR & Marketing, ELF Development, 25 57 52 06