[sc_post_date]

Stærk ejendomsprofil Ny CEO hos ELF Development

Som et led i den strategiske udvikling af virksomheden har ELF Development ansat Jan Kristensen som CEO. Med sin dybe markedsindsigt og solide erfaring fra bl.a. Sadolin & Albæk skal Jan drive udviklingen i Danmark, mens stifterne indtager en international rolle.

I løbet af de sidste 14 år har Andreea Kaiser og Ludvig Find opbygget ELF Development til en solid spiller på det danske marked for ejendomsudvikling. Med successer som bl.a. IrmaByen i Rødovre, Amager Strand og flere store projekter i Herlev og København er tiden nu kommet til det næste kapitel i virksomhedens udvikling. Parret har altid haft internationale ambitioner for ELF og for at kunne fokusere på konceptudvikling og international ekspansion har de nu besluttet at etablere og indtræde i en koncernledelse med overordnet internationalt ansvar for ELF Development. Til at lede den danske organisation fremover har virksomheden ansat tidligere COO og partner hos Sadolin & Albæk, Jan Kristensen.

”Det er det helt rigtige tidspunkt for os at overdrage ansvaret for den videre udvikling af den danske forretning. Vi har opbygget en stærk og kompetent organisation, som jeg er virkeligt stolt af, og jeg er sikker på, at Jan er den helt rigtige til at lede den fortsatte danske rejse. Jan besidder en dyb forståelse for ejendomme, værdiansættelser og optimering og har en imponerende track record inden for forretningsudvikling i ejendomsbranchen. Samtidig er han åben, empatisk og ærlig og matcher ELFs værdier og kultur perfekt, hvilket er meget vigtigt for os,” siger nuværende CEO hos ELF Development, Ludvig Find.

Jan kommer oprindelig fra Aarhus. Efter at være startet som mægler i Sadolin & Albæk blev han i 2004 partner og i 2009 COO, og udviklede over de næste ni år Sadolin & Albæk til at blive den mest seriøse rådgiver inden for fast ejendom i Danmark.

”Jeg er meget stolt over at være betroet ansvaret for den danske udvikling af ELF og glæder mig til formelt at tage stafetten 10. august. Jeg har fulgt ELFs rejse fra sidelinjen siden begyndelsen og er imponeret over, hvad Andreea og Ludvig har bedrevet. Virksomheden er samtidig gennemsyret af stærke værdier, som jeg i den grad kan stå inde for,” siger Jan Kristensen.

Jan starter hos ELF d. 10. august og udgør fra denne dato sammen med CFO Kristian Hare det danske Executive Management Team, som de kommende år vil fokusere på innovationsdrevet vækst og opbygning af organisationen i Aarhus, hvor virksomheden allerede har opkøbt de første grundstykker. Andreea Kaiser og Ludvig Find bliver begge co-CEOs i ELF Group, som overordnet styrer både danske og udenlandske aktiviteter. Mens Jan fra første dag får det fulde ledelsesansvar for Danmark, vil Andreea og Ludvig fortsat have deres hverdag på det danske hovedkontor det næste år, hvor de vil have strategisk fokus på vækst i udlandet, konceptudvikling og branding.

“Vi har længe haft ambitioner om international vækst, og oprettelsen af Group er et naturligt skridt i den retning. Ved at overdrage det operationelle ansvar for Danmark fuldt ud til Jan og Kristian, får vi mulighed for at arbejde mere fokuseret med udvikling af Sverige, hvor vi aktuelt udvikler KajKanten i Malmö, samt udvikling af øvrige markeder,” siger bestyrelsesformand hos ELF Development, Andreea Kaiser, og fortsætter: “Vores ambition er at være en international spiller inden for ejendomsudvikling. Vi vil gøre en forskel inden for bæredygtighed ved på et strategisk niveau at kombinere vores erfaringer på tværs af markederne med henblik på at kunne skabe det bedste produkt for brugerne med mindst mulig miljøpåvirkning.”


For mere information

Ludvig Find, CEO, ELF Development, tlf.: 28 59 62 50
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06