[sc_post_date]

Erfaren profil ny udviklingsdirektør hos ELF Development

Tidligere byggechef fra Ikano Bolig, Mette Thiberg, skal lede ELF Developments udviklingsafdeling i Østdanmark med fokus på mangfoldige og bæredygtige by- og boligprojekter i Storkøbenhavn.

ELF Development har netop ansat Mette Thiberg som ny udviklingsdirektør for Østdanmark. Mette får dermed ansvaret for at opfylde de fremtidige ambitioner for virksomhedens storkøbenhavnske projektpipeline.

”Stærke udviklingskompetencer er en af vores hjørnesten og kræver stor faglig indsigt, evnen til at navigere i et politisk styret miljø, samt håndtering af mange og forskelligartede  interessenter. Mette har gennem mange år i branchen vist, at hun kan lede disse komplekse processer med fokus på både kvalitet, økonomi og samarbejde. Vi er meget begejstrede for at kunne styrke vores udviklingsteam med en kompetent profil som Mette,” siger CEO hos ELF Development, Jan Kristensen.

Mette har bl.a. en Master i Bygherrerådgivning og Værdidesign fra Arkitektskolen i Aarhus og har en lang karriere bag sig. Tidligere har Mette bl.a. været Byggechef i Boligforeningen 3B og Afdelingschef i Bascon, hvor hun begge steder var ansvarlig for store projektporteføljer samt den daglige ledelse. Senest kommer Mette fra Ikano Bolig som Byggechef, hvor hun har fokuseret på opbygning af en professionnel bygherrefunktion i Danmark, herunder bl.audvikling og realisering af boligprojekter, opdyrkning af strategiske samarbejdsrelationer samt idé- og konceptudvikling.

”ELF er en virksomhed i rivende udvikling med en ambitiøs, holistisk og kundefokuseret tilgang til moderne by- og boligudvikling, hvilket er helt i tråd med min egen filosofi. Jeg glæder mig til at tage fat på de mange spændende opgaver og være med til at definere og udvikle fremsynede bydele og boligprojekter sammen med ELFs dygtige udiklingsteam,” siger Mette Thiberg, som havde første arbejdsdag hos ELF Development den 1. februar.

For mere information

Jan kristensen, CEO, ELF Development, tlf.: 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06