[sc_post_date]

Overvældende interesse for Trongårdens nye lejeboliger

ELF Developments rækkehuse i Trongården har allerede tiltrukket en bred vifte af købere, og nu har de kommende lejeboliger også fået en flyvende start. En uge efter den officielle udlejningsstart er 35% af lejeboligerne udlejet eller reserveret og interessen er fortsat høj på de åbne huse.

Områderne omkring Dyrehavegårds Jorder gennemgår lige nu en imponerende udvikling. På arealerne skyder Trongårdens 187 ejer- og lejeboliger nu for alvor i vejret som en naturlig forlængelse af kvarterets mange grønne områder. De sidste to uger har været særligt travle i Trongården, hvor den officielle udlejningsstart gik søndag den 13. september efter en velbesøgt forpremiere den forudgående uge.

”Interessen var endnu større, end vi havde håbet på. Prøveboligerne var velbesøgte, og mange fik sikret sig reservationen af netop den bolig, de havde set sig lune på. På nuværende tidspunkt er 35% af lejeboligerne allerede udlejet eller reserveret på trods af en Corona-situation, der kræver ekstra forsigtighed,” siger Marianne Pfeifer, som er salgs- og udlejningschef hos ELF Development, som står bag Trongården

Med Trongårdens lejeboliger imødekommes den stigende efterspørgsel efter højkvalitets lejeboliger i Lyngby-Taarbæk Kommune. Lejeboligerne matcher områdets række- og klyngehuse med sin levende arkitektur og tidløse boligindretning. Lejeboligerne er, ligesom ejerboligerne i Trongården, blandt andet kendetegnet ved den høje kvalitet og den anerkendte svanemærkning. Dette betyder, at boligerne eksempelvis kan bryste sig af et lavt energiforbrug, et sundt indeklima og bæredygtige materialer.

Udlejningsstarten betyder, at interesserede lejere nu kan opleve to møblerede prøveboliger og gå en tur på Trongårdens byggeplads og få en fornemmelse af Kgs. Lyngbys nye villakvarter.

Trongårdens spirende fællesskab

Trongården tager mere og mere form for hver dag, der går, alt imens de første beboere er faldet godt på plads i deres nye svanemærkede rammer. På byggepladsen koncentrerer håndværkerne sig lige nu om alt fra murerarbejde og etablering af terrasser til tagdækning, maler- og snedkerarbejde.

”Trongårdens første beboere flyttede ind tilbage i juni, mens anden og tredje indflytning finder sted i løbet af de kommende måneder. Det betyder, at man allerede nu får en klar fornemmelse af det spirende fællesskab og det levende villakvarter, som Trongården er ved at udvikle sig til,” siger Marianne Pfeifer.

KORT OM TRONGÅRDENS LEJEBOLIGER

  • 3 boligtyper
  • Boliger i 1-2 plan
  • 64 – 133 m2
  • Priser fra 9.995 kr.
  • Indflytning ved årsskiftet og frem til foråret 2021


For mere information

Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06