16 mar 2020

Pas på jer selv og hinanden

I ELF Development tager vi situationen med coronavirus alvorligt. Vi følger løbende udviklingen og overholder naturligvis alle regeringens anbefalinger og anvisninger. Vi opretholder så vidt muligt produktionen på vores byggepladser og på vores kontor, hvor mange arbejder hjemmefra.

Vi tager alle forholdsregler for at begrænse smittefaren og for at sikre et sikkert miljø. Dette gælder naturligvis også i forhold til vores samarbejdspartnere. For at sikre at Sundhedsstyrelsens aktuelle anbefalinger følges, ændrer vi vores måde at fremvise boliger på. De åbne huse er udelukkende ændret til personlige fremvisninger, hvor alle anbefalinger overholdes.

Vi har desuden udarbejdet virtuelle fremvisninger på en række af vores projekter. På denne måde tilbyder vi vores købere at komme med på guidede ture i IrmaByen, Trongården, Frimærket og Den Grønne Fatning uden at skulle bevæge sig uden for hjemmet.

Tag et kig på de nye virtuelle fremvisninger, der netop er blevet udarbejdet som supplement til de fysiske fremvisninger via linket nedenfor.

På trods af den kritiske situation, vi alle befinder os i, gør vi i ELF Development alt for at holde hjulene i gang og overholde vores aftaler. Vi håber på jeres forståelse og tålmodighed.

For mere information

Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06