[sc_post_date]

Plantagerækkerne i IrmaByen fejret med et rejsegilde for håndværkerne

De seneste måneder er det gået stærkt i Plantagerækkerne. De dygtige byggefolk har arbejdet på højtryk, mens det flotte byggeri har rejst sig omkring dem. Og byggeriet er nu nået så langt, at der i sidste uge blev afholdt rejsegilde for Plantagerækkernes 20 nye rækkehuse.

Længst mod nord i IrmaByen opfører ELF Development et nyt boligbyggeri, der går under navnet Plantagerækkerne. Byggeriet består af 20 unikke rækkehuse, der fordeler sig på fire forskellige boligtyper i fire rækker med fem rækkehuse i hver. Boligerne får en naturskøn beliggenhed midt i det spirende fællesskab i IrmaByen, der i dag huser knap 2.000 beboere. Rækkehusene tager form på det nordligste grundstykke i IrmaByen og bliver herved et en del af IrmaByens afslutning længst mod nord.

Plantagerækkerne opføres i mørkebruge tegl i et enkelt, arkitektonisk udtryk og har afsæt i principperne fra Nordic Built Charters 10 punkter, der sikrer et design med bæredygtige løsninger i et helhedskoncept. Plantagerækkerne er tegnet af Arkitema Architechts, mens det har AB Clausen tilknyttet som ingeniør og opføres af Jönsson Entreprise. Nybolig Rødovre – Martin Enemærke A/S står for salget af rækkehusene. Opførelsen  forventes afsluttet i juni 2021 og i sidste uge inviterede ELF Development, grundet Corona, en lille skare, primært bestående af håndværkerne fra Jönsson, til rejsegilde.

“Visionen for IrmaByen har været at forvandle et tidligere industriområde til ét af Storkøbenhavns mest attraktive boligområder.  At skabe en bydel med lys og luft, med en blanding af boligformer og forskelligartethed, hvor de sociale relationer kan blomstre til gavn og glæde for beboerne. Dette synes vi hos ELF er lykkedes rigtig godt,” sagde CEO hos ELF Development, Jan Kristensen, til rejsegildet.

Plantagerækkerne er et godt eksempel på den ånd, som ELF Development ønsker at skabe. Et bæredygtigt kvalitetsbyggeri med grønne fællesarealer mellem husene, hvor børn og naboer kan mødes og skabe det sammenhold, som er et vigtigt element i et velfungerende boligkvarter. Og vi ønsker at skabe bykvarterer med parker og byrum, sportsfaciliteter, legepladser og caféer, som er trygge, velfungerende og fremtidssikrede.

At realisere en hel bydel som IrmaByen kræver samarbejde og solidt håndværk. Et samarbejde, der involverer mange hundrede forskellige mennesker på tværs af faggrupper, som alle deler ønsket om at levere det allerbedste. Arkitekter, ingeniører, bank- og økonomifolk, kommunale medarbejdere, og ikke mindst totalentreprenørens hårdtarbejdende mænd og kvinder. Dem som lægger murstenene oven på hinanden og gør drømmen til virkelighed. Det er en kæmpe holdindsats på alle niveauer.

Til rejsegildet takkede Jan Kristensen Rødovre Kommune for et tæt og altid konstruktivt samarbejde samarbejde og Arkitema for at tegne nogle flotte og funktionelle huse, og AB Clausen som Ingeniør på byggeriet. Men den største tak gik til entreprenør Jönsson.

“Tak til Jönsson teamet for det arbejde, I udfører herude. Vi har samarbejdet på andre vellykkede projekter, så vi ved, at byggeriet er i de bedste hænder. Jeg er rigtigt glad for at se, at kvaliteten i jeres arbejde holdes på samme høje standard og at tidsplanerne overholdes, så vi kan levere nogle flotte rækkehuse i april og maj 2021. Det er jeres hårde arbejde, som er fundamentet for, at vi står her i dag og fejrer rejsegilde. Tak for en god projektstyring, og tak for et godt og solidt stykke arbejde fra alle jer håndværkere herude på pladsen!” Sluttede Jan Kristensen sin tale.

Salgsstarten på Plantagerækkerne gik i maj måned og mere end halvdelen af de eksklusive rækkehuse er på nuværende tidspunkt solgt eller reserveret.


For mere information

Jan Kristensen, CEO, ELF Development, tlf.: 28 19 66 74
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06