[sc_post_date]

Rejsegilde i Trongården – en hyldest til det gode håndværk

Dannebrog svajede, pølserne var lune og flaskerne kølige. Alt var lige efter forskrifterne, da Trongårdens rejsegilde løb af stablen i går.

Håndværkere, samarbejdspartnere, kommende beboere og medarbejder i ELF Development var samlet på byggepladsen, hvor Trongårdens første etape for alvor er ved at tage form.

Kasper Bygge fra ELF Development, Mette Julie Skibsholt fra Arkitema Architects og Svend Petersen fra HHM satte alle ord på visionen bag Trongården og hele processen med byggeriet.

Talerne blev fulgt af de obligatoriske hurra’er for at hylde det gode, danske håndværk.

Efterfølgende stod den på pølser og en skål under den flotte blå himmel på Dyrehavegårds jorder. Flere tog en gåtur på byggepladsen ad de små, charmerende sivegader for at få en fornemmelse af, hvordan den urbane landsby er ved at skyde i vejret. Bl.a. lagde de nysgerrige vejen forbi det nye, flotte prøvehus, som snart står klar til at tage imod besøgende.

Info om Trongården

Trongårdens Etape 1 og 2 består af eksklusive og velindrettede rækkehuse, som er fordelt på flere forskellige boligtyper. Boligerne er enten indrettet i ét- eller to plan og er alle kendetegnet ved gennemtænkte planløsninger og skønne udendørs oaser.

Trongårdens Etape 1 er allerede i salg, mens Trongårdens Etape 2 har salgsstart primo marts 2020. I den nye etape vil der være en anelse flere kvadratmeter i spil, men de fleste boligtyper vil gå igen på tværs af de to etaper i Trongården.

For mere information

Andreea Kaiser, CIO, ELF Development, tlf. 42 52 53 60
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06