[sc_post_date]

#TeamTrees gjorde det –20 millioner nyplantede træer på 5 kontinenter

I slutningen af oktober lød startskuddet til et vigtigt initiativ med en målsætning om at plante 20 mio. træer fordelt på fem forskellige kontinenter. Målet var at rejse 20 mio. dollars inden udgangen af 2019.

For hver dollar skulle vores klode beriges med ét nyplantet træ. Vi er trådt ind i 2020 med en fantastisk besked om, at målet er nået. Det betyder, at vi tager et vigtigt skridt fremad i den afgørende genopbygning af skovområder og genskabelse af oprindelige levesteder for plante- og dyreliv verden over. I ELF Development er vi ekstremt stolte af at have været med til at plante en kvart million træer sammen med #TeamTrees.

Sådan skrev #TeamTrees i december 2019:

 “20 million trees – in less than two months – is an incredible accomplishment and it belongs to all of us. Whether you donated, created content, or simply told your friends about #TeamTrees this win is yours. Remember this feeling when you have a goal that people tell you isn’t realistic. Remember this when you’re in need of some hope. Remember that #TeamTrees started from zero.  Right now, celebrate! 20 million more trees will live on the earth because of us.

#TeamTrees and Arbor Day Foundation will plant and care for them. Each of those trees is a step forward.

 

Planen er lagt – 29 projekter i 15 lande

#TeamTrees og har nu lagt en plan for den første bølge af i alt 29 projekter i 15 forskellige lande, der skal sikre genopbygning af skovområder og genskabelse af oprindelige levesteder for plante- og dyreliv verden over.

For nylig gik turen til North Carolina i USA, hvor et omfattende naturområde blev ødelagt af orkanen, Florence, tilbage i september 2018. Beplantningen i North Carolina er i fuld gang og vidner om, at #TeamTrees har taget hul på det første projekt ud af mange.

For mere information

Andreea Kaiser, CIO, ELF Development, tlf. 42 52 53 60
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06