16 jun 2020

Det nye villakvarter i Trongården tager form

I forrige uge kunne ELF Development byde de første beboere velkommen i TRONGÅRDEN ved en succesfuld overdragelse af de fem første boliger ud af i alt 187. I denne uge åbnes byggepladsen ekstraordinært for interesserede købere.

Klyngehusene stod flotte i det smukke juni-vejr, da bygherre ELF Development den 2. juni overdrog TRONGÅRDENS første fem boliger til de forventningsfulde købere. De nye hjem levede fuldt ud op til beboernes forventninger og det er nu op til de nye beboere at lægge grundstenene til livet og naboskabet i Kgs Lyngbys nye villakvarter.

”TRONGÅRDEN er tænkt som en slags urban landsby, hvor mennesker trives på tværs af generationer, fagligheder og familiemønstre. Et rart og indbydende boligområde i æstetiske rammer med både byliv, fællesskab og landskabelig ro. Vi er meget glade og stolte over at kunne aflevere svanemærkede boliger i så høj kvalitet i både arkitektur og byggeri og glæder os til at se det nye område spire og blomstre i løbet af de kommende måneder og år,” siger Ludvig Find, CEO i ELF Development, som udvikler og forvalter kvalitetsbyggeri og levende bymiljøer primært beliggende i Storkøbenhavn og står bag Trongården.

Alt imens de nye beboere falder til i deres nyopførte klyngehuse, knokler håndværkerne videre med opførelsen af TRONGÅRDENS i alt seks forskellige boligtyper fordelt på to etaper. Mens boligerne skyder i vejret på byggepladsen, begynder alt det grønne at slå rødder – i sidste uge blev der bl.a. plantet træer og buske, som nu pynter langs Trongårdens stier.

Åben byggeplads

Byggeriet er nu så langt, at ELF Development og Lokalbolig Projektsalg søndag den 21. juni inviterer til et eksklusivt Åbent Hus i TRONGÅRDEN. For første gang åbnes dørene til hele to forskellige 2-plans rækkehuse, som aktuelt er under opførelse, foruden det nuværende møblerede klyngehus i ét plan. De to 2-plans rækkehuse vil være et B1 samt et B2 rækkehus, som er nogle af de mest eftertragtede boligtyper i TRONGÅRDEN. Arrangementet vil, foruden den nye mulighed for besigtigelse, byde på ”åben byggeplads”, hvor man kan bevæge sig rundt i TRONGÅRDENS hyggelige sivegader i sit eget tempo og danne sig et billede af, hvordan villakvarteret tager form og allerede er begyndt at summe af liv, efter de første beboere flyttede ind i sidste uge.


For mere information

Ludvig Find, CEO, ELF Development, tlf.: 28 59 62 50
Mette-Louise Meng, Head of Marketing, ELF Development, tlf. 25 57 52 06